میرزاقاسمی بادمجان

این غذا آنقدر غذای لذیذی هست که موفق شده از مرزهای گیلان خارج بشه و به همه‌ی سفره‌ها در تمام شهر‌های ایران سرک بکشه. البته یک نکته‌ی مهم هست که بسیاری از مشتری‌های غیرگیلانی میرزاقاسمی ازش خبر ندارند. میرزاقاسمی انواع مختلفی داره در حالیکه تهرانی‌ها فقط با یک نوع میرزاقاسمی آشنا هستند که داخل آن گوجه‌فرنگی و بادمجان کبابی اضافه می‌کنند. اما میرزاقاسمی انواع مختلف دارد که تفاوت اصلی اون در مواد تشکیل دهنده‌اش هست مثلا 

پامادورمیرزاقاسمی یا میرزاقاسمی گوجه‌فرنگی (که کاملا قرمزه)
میرزاقاسمی بادمجان (که کاملا سبز‌رنگه)
میرزاقاسمی کدو (که البته کمتر استفاده میشه ولی چشیدن اون خالی از لطف نیست)

مواد تشکیل دهنده غذا

میرزاقاسمی از مواد زیر تشکیل شده 
بادمجان 
سیر‌
تخم‌مرغ 
روغن

ویژگی ‌های ظاهری

مخلوطی از طعم‌ سیر و بادمجان همراه با رنگ دلنشینی که بسیار اشتها برانگیزه

در ادامه تهیه‌ی میرازقاسمی با بادمجان شرح داده می‌شود

طرز تهیه غذا

مواد و مقادیر مورد نیاز

بادمجان کبابی

سه عدد

روغن

نصف استکان

سیر

یک قاشق غذا خوری

تخم‌مرغ

یک عدد

ابتدا بادمجان‌ها را روی شعله‌ی مستقیم کباب کنید. پوست آن‌ها را جدا کنید و بادمجان کباب شده را له کنید سپس در یک ماهیتابه با اندازه‌ی مناسب روغن ریخته سیر له شده را تفت دهید و بادمجان له شده را به آن اضافه کنید. آنقدر تفت دهید تا کم کم به روغن بیفتد. سپس به مخلوط بادمجان و سیر که به خوبی تفت داده شده است یک عدد تخم مرغ اضافه کنید. اگر خیلی شکمو نباشید این مقدار غذا برای دو نفر کافیست. رشتی‌ها این غذا را با برنج میل می‌کنند. 
مراحل تهیه‌ی این غذا را می‌توانید در پی‌دی‌اف زیر ببینید.