این غذا آنقدر غذای لذیذی هست که موفق شده از مرزهای گیلان خارج بشه و به همهی سفرهها در تمام شهرهای ایران سرک بکشه. البته یک نکتهی مهم هست که بسیاری از مشتریهای غیرگیلانی میرزاقاسمی ازش خبر ندارند. میرزاقاسمی انواع مختلفی داره در حالیکه تهرانیها فقط با یک نوع میرزاقاسمی آشنا هستند که داخل آن گوجهفرنگی و بادمجان کبابی اضافه میکنند. اما میرزاقاسمی انواع مختلف دارد که تفاوت اصلی اون در مواد تشکیل دهندهاش هست مثلا
پامادورمیرزاقاسمی یا میرزاقاسمی گوجهفرنگی (که کاملا قرمزه)
میرزاقاسمی بادمجان (که کاملا سبزرنگه)
میرزاقاسمی کدو (که البته کمتر استفاده میشه ولی چشیدن اون خالی از لطف نیست)
ثبت ديدگاه