ابتدا باقالی را که قبلا پوست اول و دوم آن جدا شده است در روغن بریزید و شوید و سیر را به آن اضافه کنید. خوب تفت دهید. مواظب باشید که باقالیها نسوزند. اگر دیدید که اطراف باقالیها قهوهای میشود بدانید که زیاد تفت دادهاید و دیگر ادامه ندهید. سپس یک لیوان الی دو لیوان آب به این مخلوط اضافه کنید و اجازه بدهید که بجوشد و کم کم علاوه بر این که باقالیها خوب پخته میشود به روغن هم بیفتد. میتوانید شعله را کم کنید تا به آرامی بجوشد و جا بیفتد. وقتی از پخته شدن باقالی مطمئن شدید تخممرغها را به آن اضافه کنید. مواظب باشید آنقدر نجوشانید که باقالیها له شود. البته حتی اگر باقالیها له شود غذای خوشمزهای خواهد بود اما دیگر مجلسی نیست. حداقل اگر مادرشوهرتان رشتی است باقالاقاطق له شده برایش نیاورید.
دستور کامل این غذا را با تصاویر آمادهسازی مرحله به مرحلهی آن میتوانید از پیدیاف زیر دریافت کنید.
گلی گیلانی
ثبت ديدگاه